FUNDA ARAR VE KIRAÇ’LI UNUTULMAZ GECE PDF Yazdır e-Posta
Yönetici tarafından yazıldı.
Pazartesi, 05 Eylül 2011 11:55
Belediye Basın Bürosu / Tosya Belediyesinin bu yıl 14.’sünü düzenlediği Tosya Kültür ve Pirinç festivalinin üçüncü akşamı açık hava konserinde Funda Arar ve Kıraç Tosya’yı coşturdu. Akşam saatlerinde başlayan konsere binlerce Tosyalı büyük ilgi gösterdi. Konserin başlamasına saatler kala konser alanını dolduran Tosyalılar, Funda Arar ve Kıraç´ı görme imkânı buldu. Sahneye ilk çıkan son yılların güçlü kadın seslerinden Funda Arar, Tosyalılara coşkulu saatler yaşattı. Sevilen sanatçı, burada konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Daha sonra sahneye çıkan Türk rock müziğinin güçlü sesi Kıraç ise Tosya Cumhuriyet Meydanını da verdiği konserle gençleri coşturdu. Kıraç, gördüğü kalabalık karşısında hayranlığını gizleyemedi. Türk rock ve dizi müziklerinin sevilen bestecisi Kıraç, söylediği şarkılarla Tosyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Sevginin, barışın, hoşgörünün yurdunu, Tosya olarak nitelendiren Belediye Başkanı Kazım Sizinle gurur duyuyorum. Size hizmet bana kısmet, eyvallah! Bu sevgi, dostluk ve barışın çimentosu Kıraç’a, çok teşekkür ederiz” dedi.

Tasarım: Metin BEKTAŞ...ž Sitemiz en iyi 1280x1024 çözünürlükte izlenir.... Sitemiz Garanti Hosting Firmasınca Desteklenmektedir