BAŞKAN KAVAKLIGİL MAHALLE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil sorunların yerinde tespiti, çözüm noktasında ilgili birimlerin yapması gereken çalışmalara yönelik olarak yürüteceklerini dile getirdiği mahalle ziyaretlerine Hocaimat Mahallesi’nden başladı.

Şehrin en üst noktasında yer alan Hocaimat Mahallesini Başkan Yardımcısı Mustafa Mola, Mahalle Muhtarı Şamil As ve ilgili birim müdürleri ile adım adım gezen Başkan Kavaklıgil mahalle sakinleriyle de sohbet ederek taleplerini dinledi. Özellikle üst yapı ve çevre temizliği konularına eğileceklerini belirten Başkan Kavaklıgil mahallelerin imar durumları ile de bilgi alırken kent merkezine yakın boş arsaların halkın kullanımına açık otopark şeklinde dizayn edileceğini kaydetti.

Sırayla tüm mahalleleri gezerek yerinde inceleme yapacaklarını belirten Başkan Kavaklıgil; “ Elimizden geldiğince mahallelerimizi ziyaret ederek hizmet götürme çabası içindeyiz. Mahalle ziyaretleri sırasında hemşerilerimizle bir araya gelme imkanı buluyor ve direk kendilerinden talepleri dinliyoruz. İç içe olduğumuz değerli hemşerilerimizle, birlikte yönetim anlayışı da gelişiyor ve her zaman ulaşılabilir bir belediyecilik sistemi içinde olduğumuzu tüm gönül dostlarımıza vurguluyoruz. Amacımız güzel ilçemizin her noktasına hizmet götürebilmek ve bunu birlikte başaracağız” dedi.

Asfalt Plenti Çalışmalarını İnceledi

Ziyaret programı sonra Tosya Belediyesi Lojistik tesislerine giden Başkan Kavaklıgil burada üretimine yeni başlanan asfalt yama malzemesi ile üst yapıda eksiklikler bulunan tüm alanlarda sıkıntıların giderileceğini ifade ederken, daha sık ve verimli bir şekilde asfalt plentinin çalıştırılacağını kaydetti. Parke üretim tesisi vasıtasıyla yeni kanal kutularının da üretildiğini belirten Başkan Kavaklıgil üretimde çeşitliliğin arttırılması için AR-GE çalışmaları yürüttüklerini kaydetti.

12.07.2019